2012.02.02.

SZMK

SZÜLŐI MUNKAKÖZÖSSÉG

A Német Nemzetiségi Általános Iskola Szülői Munkaközössége az iskolába járó gyerekek szüleinek közössége. A közösség célja, hogy az aktuális tanév során segítse és támogassa az iskola gyerekeit és pedagógusait.

A szervezet elnöke: Lévainé Németh Erika

A szervezet tagjai a 2017/18as tanévben: Stier Edit 1.a., Nagy-Megyery Linda 1.a., Szigeti Mariann 1.b., Kamarás Krisztina 1.b., Somlói Viktória 1.b., Kovácsné Ruskó Adrienn 2.o. Tarné Herceg Krisztina 2.o., Rostási-Szabó Zsuzsanna 3.o., Lukács Erzsébet 4.a. Meszlényi Péterné 5.o., Kiss Piroska 6.o., Mittermanné Gáspár Enikő 7.o., Buczkóné Missura Krisztina 7.o.

Elérhetőségek:

2013 Pomáz Beniczky utca 53.

Éves események

– szeptember
Éves első Szülői Munkaközösségi ülés
Reggeli Vicsy László polgármesterrel úrral
Pomáz Napja
Papír- és kupakgyűjtés 

Városunk polgármestere örömmel elfogadta a szülők által kezdeményezett “reggeli”       meghívást. A meghívás célja az volt, hogy a polgármester úr megismerhesse az iskola szülői munkaközösségének arcát, elképzeléseit és az idei tanévre vonatkozó terveit. Véleményem szerint ez a találkozó nagyon kedvezően zárult. mivel határozott ígéretet kaptunk egy szoros és gyümölcsöző együttműködésre. Köszönjük!
A “reggeli” találkozón a szülői munkaközösséget képviselte: Kiss Piroska, Somlói Viktória és    Lévainé Németh Erika

–  Pomáz Város Napja
A rendezvényen  mi is ott leszünk, szervezésünkben lesz arcfestés, fakanálbáb készítés és még sok érdekes, szórakoztató  program. Mindenkit szeretettel várunk!!! Keress bennünket a Pomázi Német Kulturális Egyesület, Nemzetiségi Önkormányzat és Iskola sátrában! Nagyon várunk!

 

– szeptember 14. 7:00-13:30  és szeptember 28. 7:30-11:00 Papírgyűjtés és kupak gyűjtés

Mindenkit kérünk, hogy minél több papírt adjon le, mert az ebből befolyó összeget a Diákönkormányzat és az osztályok kapják meg.

A papírt folyamatosan lehet hozni, mivel a régi iskola épületben el tudjuk tárolni. Bárkinek nehézsége akad a papír elszállításában, forduljon az osztályt képviselő szülői       munkaközösségi tagokhoz. A szülői munkaközösség részéről Kiss Piroska és Lévainé Németh Erika segíti az aznapi  munkát.

november Tesla Terem Avató

Az ünnepségre több magas rangú vezető várható, ahol az előkészületi munkálatokban a szülői munkaközösség is aktív részt vállal.

november 10.  Márton napi felvonulás

A lampionos felvonulás a templomi megemlékezés után remek hangulatban történik, amit éneklés kísér. Az iskola udvarán hatalmas máglya és sok sütemény vár bennünket. Minden tanulót és családját szeretettel várunk!:))

november 30.  Adventi barkácsdélután

10 kézműves állomást állítunk fel, ahol mindenki kedvére készülhet a karácsonyra.

december 21.  Karácsonyi kirakodóvásár

2018.  Iskolai farsang

2018. május 26.  Családi nap

Kerti munkákat végzünk, szépítjük az udvar, játszóteret rakjuk rendbe illetve főzünk. Várunk minden dolgos kezet!:)